1 شهريور - هفته دولت

هفته اول شهريور ماه هر سال؛ يعنى، فاصله شروع ماه شهريور تا سالروز شهادت دو تن ازدولت مردان دلسوز وايثارگر، شهيدان‏رجايى و باهنر به ‏عنوان هفته ‏دولت نام گذارى‏ شده‏ است .

علت اينكه هفته دولت در سالگرد شهادت دو تن از شريف ‏ترين فرزندان اين ملت؛ شهيد رجايى و شهيد باهنر قرار داده شده است، اين است‏كه اين دولت نخستين دولت مكتبى بود كه پس از حاكميت ليبرال ها بر كشور، عهده‏دار اداره آن گرديد و در آن دوره بحرانى، نهايت تلاش‏ خويش را به طور صادقانه در خدمت به آرمان هاى مقدس انقلاب به كاربرد، تا بتواند ضربات ناجوانمردانه‏ اى را كه توسط آنان بر انقلاب واردشده بود جبران نمايد.

 از همه مهم تر، تعهد آن دولت‏مردان نسبت به مكتب و خط پوياى امام بود تا آنجا كه جان خويش را بر سر آن نهادند و ازاين رو خون سرخ شان براى هميشه، پشتوانه اين انقلاب و الگوى همه دولتمردان پس از آنان گرديد. يكى از ويژگي هاى دولت، در همه جا، اقتدار است منتها فرق دولت ها در ريشه‏ هاى اين اقتدار قرار دارد دولت هاى آمريكا و شوروى و غيره، ريشه‏ اقتدار خود را از سازمان هاى جاسوسى، سلاح هاى پيشرفته اتمى و غيره مى‏گيرند؛ ولى در نظام جمهورى اسلامى ايران، دولت مجموعه‏ اى ‏متشكل و هماهنگ و نشأت گرفته از اراده ملت است كه به قصد تحقق بخشيدن احكام الهى اسلام، در جهت خدمت به آحاد مردم، كمر بسته‏ است؛ چرا كه حكومت از ديدگاه اسلام، برخاسته از موضع طبقاتى و سلطه‏ گرى فردى يا گروهى نيست، بلكه تبلور آرمان سياسى ملتى‏ هم‏كيش و هم‏فكر است كه در روند تحول فكرى و عقيدتى، راه خود را به سوى هدف نهايى؛ يعنى، حركت به سوى اللَّه مى‏ گشايد.

از اين رو، در نظام اسلامى، موقعيت و مقام دولت، وسيله‏ اى براى تفاخر و غرور و قدرت‏ نمايى نيست، بلكه اهرمى است براى رشد و اعتلاى ‏فرهنگى، سياسى، اقتصادى و راه گشاى ايجاد جامعه اسلامى و  نيل به سعادت و آسايش واقعى و دست‏يابى به ارزش هاى والا وجهان شمول اسلامى.

 بنابراين، معيار ما در ارزيابى كيفى دولت ها صرفاً نه فقط بر مبناى تأمين هر چه بيشتر رفاه اقتصادى و يا رشد و گسترش تكنولوژى و يا بسط وتوسعه روابط سياسى قرار داده شده، بلكه تعقيب و تحصيل مجموعه مسائل و موضوعات ياد شده در پرتو تعاليم حيات‏بخش اسلام و گام ‏نهادن در مسير عزت، شرافت، كرامت انسانى و درك منزلت واقعى انسان، به عنوان جانشين و خليفه خدا در زمين، سنگ محك و وسيله‏ آزمون دولت و دولتمردان است ولى از اين نكته نيز غافل نمانيم كه معيار و ملاك فرهنگ حاكم بر جهان، در معرفى دولتها، عمدتاً بر محورفعاليت هاى اقتصادى و رفاهى مى‏ چرخد. فرهنگ حاكم بر جهان، چون با عينك رفاهى كه بر چشم دارد، به سراغ دولتها مى‏ رود، طبعاً از پشت همان شيشه و قهراً با ديدى يك بعدى،چهره و بدنه دولتها را مورد نقد و در معرض ديد و تماشاى جهانيان قرار مى‏دهد.

بر اين اساس، معرفى و بازگويى كارهاى انجام شده توسط دولت و در معرض ديد و افكار عموم قرار دادن آن، نه به عنوان يك هدف، كه به مثابه‏ وسيله‏ اى در جهت تنوير افكار عمومى از خدمات دولت و نيز خنثى‏ سازى حركت و توطئه‏ هاى موذيانه عوامل پيدا و پنهان استكبار جهانى درمشوّه و مخدوش نمودن چهره دولت، امرى ضرورى و اجتناب ‏ناپذير است.

به فرموده رهبر انقلاب حضرت آيةاللَّه خامنه‏ اى(مدظله‏ العالى)  مسؤولان كشور، امروز از حمايت ملت فداكار خود به عنوان يك سرمايه‏ عظيم برخوردارند و اين چيزى است كه در هيچ نقطه‏ اى از دنيا وجود ندارد و از طرف ديگر، اين مردم شايسته خدمتگزارى هستند و اگرمسؤولان ما بتوانند خدمات خود را به اثبات برسانند، افتخار بزرگى را به دست آورده‏ اند ضمن تبريك اين موفقيت ها به رياست محترم جمهورى و هيأت دولت و آرزوى موفقيت روزافزون براى آن ها، اميدواريم مردم شهيدپرور ما باحمايت گسترده و همكارى با دولت محبوب خويش، مسؤولان را در ارائه خدمات بهتر و پيروزى‏ هاى چشم‏گيرتر يارى رسانند.

8 شهریور – روز مبارزه با تروریسم

پشتیبان و طراح تروریسم، آمریکاست؛ ایران با تروریسم مبارزه کرد و به آن سیلی زد و با مشت بر فرق آن کوبید و بعد از این نیز همین‌طور خواهد بود.

                                          بیانات در دیدار مسئولان نظام و سفراى کشورهاى اسلامى 1394/2/26

تروریسم، از اساسی ترین معضلات جامعه جهانی و خطرناک ترین تهدیدها بر ضد حقوق ملت ها و ثبات بین المللی است. در طول تاریخ، به ویژه یک صد سال اخیر، تروریسم، ریشه مهم ترین تهدیدها بر ضد صلح و امنیت جهانی بوده است. وضعیت دردآور و فاجعه آمیز بیشتر ملت ها و کشورهایی که در آتش جنگ و خون ریزی می سوزند و از آوارگی و فقر رنج می برند، معلول اغراض سلطه گرانه و تروریستی است.

آمریکایی ها به مدت دو دهه سازمان تروریستی مجاهدین خلق (منافقین) را زیر چتر حمایت مالی، سیاسی و تبلیغی خود قرار دادند و از جنایت های تروریستی آنان بر ضد مردم جمهوری اسلامی ایران حمایت کردند. این گروهک با شیوه قهرآمیز و قتل سیاسی، درصدد حذف فیزیکی عناصر کارآمد و طراحان فکری نظام برآمد تا با ایجاد خلأهای جدی در ارکان حساس کشور، شرایط سقوط جمهوری اسلامی ایران را فراهم سازد. شهدای محراب، شهدای هفتم تیر و هشتم شهریور، شهیدانی چون لاجوردی، قرنی و صیاد شیرازی، از جمله قربانیان تروریسم بودند که به دست منافقان به شهادت رسیدند. استکبار جهانی در برابر این فعالیت های تروریستی، نه تنها هیچ واکنشی از خود نشان نداد، بلکه از آن حمایت می کرد.

روز هشتم شهریور، که روز مبارزه با تروریسم نام دارد، مصادف است با عملیات كم سابقه تروریستی نسبت به مقامات ارشد كشورمان در سال 1360 كه به شهادت دو یار دیرین  انقلاب و دو اسوه علم و تقوا، شهید محمد علی رجایی، رئیس جمهور و محمد جواد باهنر، نخست وزیر كشورمان و تنی چند از همراهان آنها انجامید. این اقدام تروریستی كه به دست عوامل ضد انقلاب وابسته به گروههای جاسوسی و اطلاعاتی غرب و با هدف مقابله با اراده انقلابی ملت ایران و فروپاشی نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران انجام شد ، در میان سایر عملیات های تروریستی به دلیل شهادت نفرات اول و دوم دستگاه اجرایی یك كشور كاملا بی سابقه به شمار می آید.

31 شهریور – سالروز آغاز جنگ تحمیلی

در 31 شهريور 1359 رژيم بعثي عراق با تصميم و طرح قبلي و با هدف برانداختن نظام نوپاي جمهوري اسلامي جنگي تمام عيار را عليه ايران اسلامي آغاز کرد. صدام حسين رييس جمهور عراق با ظاهر شدن در برابر دوربين‌هاي تلويزيون عراق با پاره کردن قرارداد 1975 الجزاير، آغاز تجاوز رژيم بعثي به خاک ايران را اعلام کرد.

جنگي نابرابر در شرايطي به ايران اسلامي تحميل شد که از جانب استکبار جهاني بويژه آمريکا تحت فشار شديدي قرار داشت و در داخل کشور نيز جناح ‌هاي وابسته به غرب و شرق، با ايجاد هياهوي تبليغاتي و ايجاد درگيري‌هاي نظامي در صدد تضعيف نظام بودند و نيروهاي نظامي نيز به خاطر تبعات قهري انقلاب، هنوز مراحل بازسازي و ساماندهي را به طور کامل پشت سر ننهاده بودند.

آمريکا براي به سازش کشاندن جمهوري اسلامي و در نهايت تسليم آن‌ها حمايت پنهان و آشکار خود را در کليه زمينه‌هاي سياسي، نظامي‌، ‌اقتصادي و ... از رژيم بعثي عراق به اجرا گذاشت. از سوي ديگر نيز ابرقدرت ديگر جهان‌ يعني شوروي که متحد عراق محسوب مي‌شد، خصومتش را با نظام اسلامي که شعار نه شرقي و نه غربي را سرلوحه کار خود قرار داده بود و در جريان اشغال افغانستان توسط شوروي، اين تجاوز را محکوم کرده بود، بيش از پيش نمود.

ارتش عراق که بر اساس محاسبات خود از وضعيت داخلي و خارجي ايران، فتح يک هفته‌اي تهران را در سر مي‌پرورانيد، در روزهاي نخست تجاوز، بدون مانعي جدي در مرزها تا دروازه‌هاي اهواز و خرمشهر پيش تاخت.

تحت چنين شرايطي امام خمینی (رحمة الله علیه‌) به خروش آمد و نداي ملکوتيش دل‌هاي شيفتگان انقلاب و نظام را متوجه دفاع از کيان جمهوري اسلامي نمود؛ به طوريکه، نيروهاي مردمي بدون امکانات و تجهيزات و حتي آموزش‌هاي نظامي به مقاومت پرداختند. عليرغم کارشکني‌هاي رييس جمهور وقت بني‌صدر، دفاع مقدس مردم مسلمان و انقلابي ايران شکل گرفت و نيروهاي جوان و شهادت طلب به جبهه‌ها شتافتند.

 پس از شکل‌گيري اتحاد و انسجام در ميان نيروهاي انقلابي و طرد نيروهاي وابسته، حماسه‌اي مقدس شکل گرفت که در تاريخ ايران اسلامي بي‌سابقه بود. حماسه دفاع مقدسی که برکات و دستاوردهاي بي‌نهايتي را براي ملت ايران به ارمغان آورد. جهاد و شهادت مردمان با ايمان و مخلص اين سرزمين ، ستون‌هاي نظام اسلامي را تا مدت‌ها مستحکم نمود. به مناسبت بزرگ‌داشت اين همه مجاهدت و ايثار هرسال 31 شهريور تا ششم مهرماه به عنوان هفته دفاع مقدس نامگذاري شده است.

 
 

آمار بازدید

  • بازدید این صفحه : 766

  • بازدید امروز : 80

  • کل بازدید : 997440

  • بازدیدکنندگان آنلاين : 2

اطلاعات تماس

  • آدرس: خیابان کوی نصر(گیشای سابق)-نبش فاضل شرقی-پلاک 19

  • تلفن: 88241491-88240932

  • نمابر: 88484803

  •                

صفحه اصلی|درباره ما|تماس با ما

.تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام می باشد