چاپ        ارسال به دوست

همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت زهرا سلام الله علیها

لایحه «صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت» بررسی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در تهران، اولین نشست بررسی لایحه «صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت»، امروز در مدرسه علمیه الزهرا(س) تهران با حضور و سخنرانی خانم حسنی حلم برگزار شد.

در ابتدای این نشست؛ خانم حسنی حلم وکیل پایه یک دادگستری با اشاره به سه وظیفه طلاب درخصوص لایحه «صیانت، کرامت و تامین امنیت بانوان در برابر خشونت» گفت: اولین مسأله این است که طلاب حوزه علمیه خواهران به دلیل اینکه خانم و عضوی از جامعه هستند باید در جریان این موضوع قرار بگیرند و نسبت به مطالب آن حتی به صورت اجمالی آگاه باشند.

این مشاور حقوقی، وظیفه دوم طلاب را باتوجه به جایگاه حوزویان مطرح کرد و اظهار داشت: از آنجایی که طلبه حوزه هستید باید این لایحه را با دید نقادانه خوانده باشید تا اگر ایراد و مسأله ای هست درباره آن مطلب بنویسید و با بیان راهکار به اصلاح ایراد بپردازید و این وظیفه حوزه علمیه است که با مباحث فقهی سر و کار دارند.

این استاد دانشگاه سومین وظیفه حوزویان را مطالبه گری برشمرد و افزود: همه ما وظیفه مطالبه گری را داریم چه قبل از تصویب لایحه و چه بعد از تصویب آن، زیرا مرحله قبل از تصویب باید مطالبه گری درباره اصلاح لایحه را در دستور کار خود بگذارید و بعد از تصویب هم که تبدیل به قانون می شود باید پیگیری و مطالبه گری داشت که قانون به نحواحسن اجرا شود.

حسنی حلم درباره پیشینه لایحه گفت: پیش نویس این لایحه ۱۰ سال قبل در سال ۸۹ نوشته شده است و تاکنون سه بار اصلاح شده که در شهریور امسال توسط قوه قضائیه تائید شد و به دولت ارسال شده است که هم اکنون در دست دولت است و هنوز به مجلس شورای اسلامی ارسال نشده است.

وی افزود: تغییر نام لایحه از لایحه منع خشونت علیه زنان به لایحه صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت از مواردی است که در تغییر شهریورماه توسط قوه قضائیه صورت گرفته و حاوی یک نگاه راهبردی به لایحه است.

حسنی حلم تغییر دیگر لایحه را افزودن چندآیه قرآن در ابتدای آن دانست و گفت: قرار گرفتن آیات در ابتدای لایحه مهم است زیرا مباحث حقوقی ما از اعتقاداتمان نشات می گیرد.

این استاد دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری، مزایای این لایحه را برشمرد و تصریح کرد: از جمله مزایای این لایحه، تجمیع قوانین مرتبط با حوزه زنان است که در روند امور مرتبط با زنان، سرعت کار را افزایش می دهد.

حسنی حلم در پایان خاطر نشان کرد: مزیت مهم دیگر این لایحه، این است که نقش وزارت خانه ها،سازمانها و تشکیلات را مشخص کرده که هرکدام از اینها در حیطه بانوان باید چه کاری را انجام دهند. وی افزود: اگر این نهادها واقعا کار خود را به درستی انجام دهند اصلا خشونتی اتفاق نمی افتد که کار بخواهد به دادگاه برسد.

گفتنی است، پایان این نشست با ذکر فضائل و مدیحه سرایی میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها توسط مداحان اهل بیت(ع) همراه بود.

خبرنگار: فاطمه فرح زادی


١٣:٣١ - يکشنبه ٢٧ بهمن ١٣٩٨    /    شماره : ٣٦٣    /    تعداد نمایش : ١٢٥٩



خروج




آمار بازدید

  • بازدید این صفحه : 420469

  • بازدید امروز : 88

  • کل بازدید : 996195

  • بازدیدکنندگان آنلاين : 1

اطلاعات تماس

  • آدرس: خیابان کوی نصر(گیشای سابق)-نبش فاضل شرقی-پلاک 19

  • تلفن: 88241491-88240932

  • نمابر: 88484803

  •                

صفحه اصلی|درباره ما|تماس با ما

.تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام می باشد