چاپ        ارسال به دوست

در مدرسه علمیه الزهرا(س):

مرکز نیکوکاری مهرالزهراء (علیهاالسلام) افتتاح شد

سومین مرکز نیکوکاری حوزه های علمیه استان تهران باعنوان مرکز نیکوکاری «مهرالزهرا» با حضور حجت الاسلام والمسلمین کبیریان مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران، ابوالفضل پرپنجی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران و دیگر مسؤولان حوزوی در مدرسه علمیه الزهرا(س) افتتاح شد.

براساس این گزارش، پس از قرائت قرآن کریم و اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، و سلام زیارت نامه حضرت معصومه (س) معصومه سادات صادقی قائم مقام مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران، گفت: فلسفه وجودی مرکزی با عنوان مرکز نیکوکاری «مهر الزهرا» به فعالیت های سالهای قبل این حوزه علمیه برمی‌گردد.

وی افزود: مدرسه علمیه الزهرا(س) علاوه بر فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی توجه خاصی به امداد و کمک رسانی به مناطق محروم در زمینه های مختلف دارد.

صادقی ادامه داد: حوزه علمیه الزهرا(س) در کنار بحث طلبگی و علم آموزی معارف دینی یک وظیفه و رسالت مهم دیگری را برای خود ترسیم کرده و آن دستگیری از آحاد مردم بخصوص جامعه زنان در عرصه های مختلف آموزشی، فرهنگی و کمک های مالی است.

مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) با اشاره به فعالیت های جهای این حوزه علمیه، ابراز کرد: مدرسه علمیه الزهرا(س) از سال ها پیش فعالیتهای جهادی خود را در تهران و خارج از استان شروع کرده است که هم اکنون یک گروه جهادی در استان تهران و دیگری در جنوب استان کرمان فعالیت جهادی دارند.

وی افزود: این دو گروه جهادی علاوه بر کمک رسانی مالی مانند تهیه جهیزیه، در عرصه فعالیت های فرهنگی و تقویت باورهای دینی بانوان نیز بسیار کوشا هستند.

صادقی در ادامه بیان داشت: امروز با استمداد از کریمه اهل بیت(ع) حضرت معصومه(س) طبق تفاهم نامه ای که حوزه های علمیه با کمیته امداد امام خمینی(ره) در راه اندازی مراکز نیکوکاری در مدارس علمیه منعقد کردند شاهد افتتاح مرکز نیکوکاری مهر الزهرا در مدرسه علمیه الزهرا(س) خواهیم بود.

در ادامه ابوالفضل پرپنجی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران، با اشاره به سیاست‌های ابلاغی ستاد استانی و کشوری در زمینه رسیدگی به امور محرومان و گسترش انفاق و کمک رسانی به افراد نیازمند، گفت: تاسیس مراکز نیکوکاری و مشارکت مردمی در عرصه کمک رسانی به محرومان از جمله اهداف کمیته امداد امام خمینی(ره) به شمار می رود.

پرپنجی با اشاره به اینکه مرکز نیکوکاری مهر الزهرا پنجمین مرکز در منطقه دو است که خواهران مسؤولیت آن را برعهده دارند، ابراز کرد: مهمترین هدف از تاسیس این مراکز پوشش و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار است که بیش از 70 درصد آنان را بانوان جوان تشکیل می دهد.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران با بیان این مطلب که مراکز نیکوکاری که تحت اشراف بانوان اداره می شود می تواند در شناخت و شناسایی زنان سرپرست خانوار کمک شایانی به کمیته امداد داشته باشد، عنوان کرد: با افتتاح این مراکز در حوزه های علمیه می توان در زمینه های مختلف روان شناسی و دین باوری نیز فعالیت های خوبی داشت.

وی حل مشکلات مردم را مهمترین هدف راه اندازی این مراکز برشمرد و ابراز کرد: کمیت و افزایش تعداد این مراکز هدف نیست بلکه فعالیت های خوب این مراکز نیکوکاری مد نظر ما است.

 

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حسین کبیریان مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران، با اشاره به آیات الهی، گفت: خداوند در قرآن کریم انسان را به عدل و احسان امر می کند.

وی افزود: انسان در زندگی دنیوی موظف است به عدل و احسان توجه داشته باشد و حقوق هر کسی را همانگونه که حق اوست ادا کند.

حجت الاسلام والمسلمین کبیریان با تاکید بر اینکه انسان باید با اعمالی که انجام می دهد به سوی مغفرت الهی حرکت کند، ابراز کرد: احسان و دستگیری از نیازمندان سبب می شود مغفرت الهی نصیب انسان شود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران با استناد به روایتی از امام صادق(ع)، اظهار داشت: حضرت می فرمایند: اگر مسلمانی حاجت مسلمان دیگری را برآورده کند خداوند به او نگاه می کند و می فرماید ثواب تو بر عهده من است و پاداش تو را به کمتر از بهشت رضایت نمی دهم.

وی ادامه داد: طبق صریح روایات؛ اگر کسی دل مومنی را شاد گرداند خداوند او را حاکم بهشت می کند، مصداق شاد کردن دل مومن همین فعالیت هایی است که در این مراکز نیکوکاری صورت خواهد گرفت؛ در این مراکز نیکوکاری باید به کسانی که سختی معیشت دارند و نمی توانند هزینه درمان بیمارانشان را تامین کنند کمک شود.

حجت الاسلام والمسلمین کبیریان هدایت دینی جامعه را از مهمترین وظایف روحانیون برشمرد و گفت: بصیرت افزایی سیاسی و خدمات اجتماعی از دیگر وظایف مهم روحانیون محسوب می شود که رهبر معظم انقلاب سال 95 در دیدار با حوزه تهران به آن اشاره و تاکید داشتند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران ادامه داد: براساس فرمایش رهبر معظم انقلاب خدمات اجتماعی و حضور میدانی حوزویان در اموری مانند مدرسه سازی، ساخت بیمارستان، رسیدگی به مصیبت دیدگان سیل و زلزله یک امر ضروری است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: وقتی روحانیون جلودار در فعالیت های جهادی و خدمات اجتماعی باشند نیروهای مردمی نیز به دنبال آنها وارد میدان عمل می شوند و حتما یکی از وظایف مهم طلاب بزرگوار در کنار مردم قرار گرفتن و غمخواری از آنها است.

در ادامه محمدجعفر خرم‌دل مسئول خیریه مسجد رضوان میدان نامجوی تهران، بخشش و احسان باید از روی محبت باشد، گفت: مهمترین هدف مراکز نیکوکاری نباید صرفا کمک مالی به مردم باشد و از اشتغال زایی غفلت کنند.

وی فقر زدایی را در گرو اشتغال زایی دانست و ادامه داد: کمک رسانی این مراکز باید در راستای اشتغال زایی برای افراد نیازمند باشد؛ یکی از اقدامات مهم آن است که با سرمایه های اندک برای بانوان سرپرست خانوار مشاغل خانگی راه اندازی شود.

خرم دل افزود: خیریه ما با فعالیت هایی که در عرصه اشتغال زایی انجام داد توانست بیش از 200 خانواده را از تحت پوشش خارج کند و همین خانواده ها به عنوان خیر به خیریه کمک رسانی داشته باشند.

مسؤول خیریه مسجد رضوان سوء مدیریت را دلیل بر افزایش فقر و دلیل اصلی مشکلات کنونی کشور دانست و اظهار داشت: در جامعه اسلامی نباید حتی یک فقیر وجود داشته باشد؛ بعد از پیروزی انقلاب اسلامی کمیته امداد به صورت موقت ایجاد شد تا از کشور فقرزدایی شود نه اینکه روز به روز به فقرا افزوده شود.

وی با تاکید بر اینکه حوزه های علمیه نقش مهمی می تواند در زمینه کمک رسانی به محرومان و فقرزدایی از جامعه ایفا کنند، گفت: حوزه علمیه خواهران با نفوذ خانواده های نیازمند می توانند با حفظ آبروی افراد کمک شایانی به آنان داشته باشند.

در ادامه خانم شاهسوند مسئول نیکوکاری مهرالزهرا، با استناد به روایات، گفت: در آموزه های دینی به انجام  کارهای خیر توصیه شده است.

وی با بیان اینکه احسان و انفاق کردن انسان را نزد خداوند محبوب می کند، ادامه داد: خدمت به دیگران سبب می شود انسان محبوب خداوند شود.

شاهسوند با تاکید بر اینکه گره گشایی و رفع نیازمندان و برادران دینی باید به یک ارزش و فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود، ابراز کرد: برآوردن حاجات مردم باید دغدغه اصلی آحاد جامعه باشد.

مسئول نیکوکاری مهرالزهرا یکی از رسالت های حوزه علمیه را خدمات اجتماعی برشمرد و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در این زمینه تاکید ویژه ای دارند لذا با توجه به ظرفیت موجود در حوزه های علمیه و کارهای خیرخواهانه ای که در کنار فعالیت های آموزشی، فرهنگی و تبلیغی انجام می شود امید است با ایجاد این تفاهمنامه ای که با کمیته امداد امام خمینی(ره) در زمینه ایجاد مراکز نیکوکاری انجام شده فعالیت ها هدفمند و تشکیلاتی تر به منظور بستر سازی در راستای کاهش فقر و نابرابری های اجتماعی در همه عرصه های فقر فرهنگی و هنجارهای اجتماعی برداشته شود.

 


١٣:٥٦ - يکشنبه ١٧ آذر ١٣٩٨    /    شماره : ٣٤٥    /    تعداد نمایش : ٩٣١



خروج




آمار بازدید

  • بازدید این صفحه : 420489

  • بازدید امروز : 28

  • کل بازدید : 996239

  • بازدیدکنندگان آنلاين : 1

اطلاعات تماس

  • آدرس: خیابان کوی نصر(گیشای سابق)-نبش فاضل شرقی-پلاک 19

  • تلفن: 88241491-88240932

  • نمابر: 88484803

  •                

صفحه اصلی|درباره ما|تماس با ما

.تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام می باشد