چاپ        ارسال به دوست

ویژه برنامه افطاری مدرسه علمیه الزهراء(علیهاالسلام)

ویژه برنامه افطاری مدرسه علمیه الزهراء(علیهاالسلام) همزمان با شب بیست و هفتم ماه ضیافت الهی با همکاری موسسه فرهنگی پژوهشی مستوره آفرینش، از ساعت 18 الی 21 در پایگاه بسیج شهید روستایی منطقه کن برگزار شد.

معصومه سادات صادقی مدیر مدرسه علمیه الزهراء (علیهاالسلام) درخصوص برگزاری این مراسم گفت: طبق برنامه های فرهنگی معارفی این مدرسه علمیه و تعاملاتی که با مجموعه های فرهنگی و مذهبی داریم، امسال مراسم افطاری ماه ضیافت الهی را خارج از فضای حوزه، در پایگاه بسیج شهید روستایی برگزار نمودیم.

صادقی در ادامه گفت: از جمله اهداف برگزاری این مراسم، تعامل با نهادهای مذکور جهت اجرای برنامه های فرهنگی معرفتی برای عموم مردم بوده است.

این استاد حوزه خاطر نشان کرد: در راستای همین هدف، برنامه افطاری امسال همراه با کارگاه ها، نشست های معرفتی و فرهنگی برای سنین مختلف برگزار شد.

مدیر مدرسه علمیه الزهراء(علیهاالسلام) با اشاره به کارگاه ها و نشست های معرفتی گفت: در مجموع شش کارگاه و نشست برگزار شد که کارگوه اول، ویژه گروه سنی زیر هفت سال  بود که در این گروه، بچه ها با بازی ، قصه گویی هدفمند، نقاشی، داستان  و ... با برخی از مولفه های تربیتی آشنا شدند.

 دومین کارگاه گروه سنی ۸ تا ۱۱ سال بودند، که علاوه بر فعالیت های   مهارتی و ساخت کاردستی و بازی های گروهی به همراه مربیان، گفتگوی قرآنی داشتند.

وی ادامه داد: کارگوه نوجوانان که گروه سنی 11 تا 13 سال بود، شرکت کنندگان  با یکی از مهارت های زندگی تحت عنوان خودآگاهی آشنا شده و درباره آن به بحث و گفتگو پرداختند. و در زمینه مهارتی با کاردستی ساخت گلها و ملیله های کاغذی آشنا شدند.

صادقی درباره  نشست گروه سنی ۱۴ تا ۱۵ سال گفت: در این نشست به صورت کارگاهی موضوع هویت شناسی نوجوانان به صورت دوطرفه و تعاملی با نوجوانان مورد بررسی قرار گرفت و نوجوانان شرکت کننده ضمن بیان دغدغه های خود با راه حل هایی برای رفع نگرانی های خود آشنا شدند.

وی افزود: نشست گفتگویی گروه سنی ۱۶ تا ۱۷ سال ،با حضور مربی و شرکت کنندگان برگزار شد و در آن نیاز ها و سبک زندگی جوانان مورد بحث و بررسی قرار گرفت که با استقبال شرکت کنندگان روبرو شد.

مدیر مدرسه علمیه الزهراء(علیهاالسلام) در پایان با اشاره به نشست تعاملی گروه مادران خاطر نشان کرد:، در این نشست سرکارخانم کربلایی استاد حوزه ضمن اشاره به دغدغه اصلی تمام مادران، که تربیت فرزندان است به ایراد سخنرانی پرداختند و راهکارهایی را در زمینه تربیت فرزند بیان کردند. 

 

به گزارش روابط عمومی این مدرسه علمیه، خانم کربلایی در نشست تعاملی مادران با بیان اهمیت تربیت فرزندان گفت: بواسطه شرایط و زمانی که در آن هستیم همه یک نوع دغدغه و نگرانی تربیت فرزند را داریم. همه ما می دانیم تربیت فقط به مادر مربوط نمی شود و افراد دیگری مانند پدر، معلم ، دوست ، صداوسیما و ... در تربیت فرزند دخیل هستند.

استاد سطح عالی حوزه بیا بیان نقش مادران در تربیت ادامه داد: اما آنچه مهم است این است که ما به عنوان مادر چه نقشی در تربیت فرزند خود ایفا کرده ایم؟ من به عنوان یک مادر که تمام عشقم در این خلاصه می شود که بچه ام عاقبت بخیر شود چه اقدامی در این زمینه انجام داده ام ؟ براساس آیات قرآن ضمیر وجودی همه انسان ها پاک است زیرا نفخت فیه من روحی دارد اما ما چه اقدامی برای رشد این ضمیر وجودی انجام داده ایم؟

خانم کربلایی  ضمن بیان پاسخ به این سوالات براساس آیات قرآن گفت:

یکی از چیزهایی که براساس آیات قرآن خیلی خیلی مهم است این است که فردی شایسته عهده دار تربیت فرزند شود. خانه باید مناسب باشد و کفالت باید برعهده فردی خاص باشد و در اینجا ضمیر وجودی انسان رشد می کند وگرنه ضمیر وجودی همه که پاک است زیرا نفخت فیه من روحی دارد.

 

استاد سطح عالی حوزه با اشاره به دومین ویژگی تربیتی مادران گفت: براساس آیات الهی عبادت بخشی از نیاز فرزند ماست که ما آن را گم کرده ایم. (کلما دخل علیها زکریا المحراب وجد عندها)

وی افزود:  طبق قرآن اگر فرزند ما اهل عبادت نشد یکی از نیازهای او را انجام نداده ایم. وقتی جوان و نوجوان ما اهل عبادت شد و ما در این مسیر او را یاری و تربیت کردیم قطعا رزق ویژه ای نصیب او می شود. پس چرا ما جوانهایمان را محروم می کنیم؟ چه کسی به ما اجازه داده است بچه هایمان را از حظ عبادت محروم بکنیم؟ 

خانم کربلایی ضمن هشدار تربیتی به مادران در این خصوص گفت: وقتی من مادر احساس بکنم نماز برای افراد سن بالاست و عبادت واستغفار و ... هم برای افرادی است که مرتکب گناهی شده اند حتی اگر فرزندم را به محافل مذهبی هم بیاورم او را در مسیر عبادت هدایت نمی کنم. در صورتیکه فرد شایسته باید عهده دار تربیت فرزند باشد و او را در مسیر رشد ضمیر وجودی اش یاری رساند.

این استاد حوزه با اشاره به کلام شهید مطهری در خصوص تربیت افزود: شهید می فرمایند در تربیت فرزند هرقدر ما کمک کنیم  تا فرزندان اراده بسیار قوی داشته باشند، اینها در امور اسلامی و انسانی خود موفق تر هستند.

وی ادامه داد: پس مهمترین وظیفه مادران این است که فرزند را با اراده پرورش دهند و این هم ممکن نیست مگر اینکه خود مادر هم اراده قوی داشته باشد، زیرا وقتی اراده مادر سست شد قطعا اراده فرزند هم سست خواهد شد و در زندگی آینده فرزند تاثیرات منفی خواهد داشت.

 

استاد سطح عالی حوزه در پایان خاطر نشان کرد: تربیت لحظه به لحظه و آن به آن است. بچه ها را باید  اهل تفکر پرورش دهیم و اینکه نمی گذاریم در دل بچه آب تکان نخورد این خوب نیست.

وی افزود: بچه را باید طوری تربیت بکنیم که آن به آن و لحظه به لحظه تفکر کنند. بنشینند و ببینند خالق آنها کیست  و چه آفریده؟ چه گوهری آفریده؟ اگر بچه در این سن اهل تفکر شد، می بیند که عجب! خداوند همه این آسمان و زمین را و تمام ابروباد را و کرات را خلق کرده تا من انسان باشم. پس بچه ها را اهل تفکر بار بیاوریم و اینکه انسان باشند.

لازم به ذکر است این مراسم تا اذان مغرب ادامه داشت و مداحان اهل بیت علیهم السلام به مناجات خوانی و مرثیه سرایی اهل بیت علیهم السلام  پرداختند و در نهایت نیز برنامه با اقامه نماز جماعت و پذیرایی از میهمانان پایان یافت.

 

 


١٤:٣٣ - دوشنبه ١٣ خرداد ١٣٩٨    /    شماره : ٢٩٤    /    تعداد نمایش : ١٠٩٨



خروج




آمار بازدید

  • بازدید این صفحه : 420493

  • بازدید امروز : 35

  • کل بازدید : 996247

  • بازدیدکنندگان آنلاين : 1

اطلاعات تماس

  • آدرس: خیابان کوی نصر(گیشای سابق)-نبش فاضل شرقی-پلاک 19

  • تلفن: 88241491-88240932

  • نمابر: 88484803

  •                

صفحه اصلی|درباره ما|تماس با ما

.تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام می باشد