چاپ        ارسال به دوست

همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس

نشست تحلیل سیاسی مسائل کشور برگزار شد.

همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس نشست تحلیل سیاسی مسائل کشور برگزار شد. جناب آقای امیدوار تحلیلگر مسائل سیاسی کشور ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: امروز مسائل اساسی کشور در پنج موئلفه اساسی مطرح می شود که ما باید با هشیاری کامل به اینها پاسخ دهیم. این پنج موئلفه عبارتند از : 1. مسائل و مشکلات اقتصادی،امروز درگیری مردم واقعا مسائل اقتصادی است. و مردم در سختی و فشار زیادی هستند. و قاعدتا منظور از مردم قشر ضعیف جامعه هستند که در حال حاضر تعداد آنها بیشتر از قبل است؛ 2. احساس سستی نسبی در مسئولین است که مردم احساس می کنند مسئولین حواسشان به آنها نیست؛ 3. ابهام در همراهی دولت با مردم، مردم سوالات اساسی دارند و می گویند آیا واقعا دولتی ها(سه قوه) می فهمند درد ما یعنی چی؟؛ 4. عملیات روانی شدید که دشمن شدیدا دارد عملیات روانی می کند و بسیاری از اتفاقاتی که در بازار رخ می دهد واقعی نیست و تحت تاثیر عملیات روانی است. که همین  عملیات روانی سه مورد بالا را بسیار تشدید می کند؛ 5. در نهایت نیز عملیات و اقدام عملی دشمن که یک نمونه آن در روز شنبه صورت گرفت که در حوزه نظامی بود و در حوزه اقتصادی و اخلال در بازار ارز نیز دست نشانده ها و نیروهای وابسته به دشمن فعالیت هایی را در کشور شروع کرده اند.

در حوزه اقتصادی وظیفه ما در حل مشکلات این است که فرهنگ اقتصادی خود را اصلاح نمائیم، متاسفانه ما مردم فرهنگ اقتصادی خوبی نداریم. خیلی از کشورهایی که ادعای فرهنگ، مثل ما را ندارند، اما در زمانی که کمبودی وجود دارد بر اساس سیره امام صادق (علیه السلام) عمل می کنند. غلام حضرت که در زمان کمبود گندم ، گندم بیشتری می خرد و ذخیره نماید امام علیه السلام عصبانی می شوند و به غلام می فرمایند تو می دانی که در هفته بعد مردم با کمبود گندم مواجه می شوند و تو این کار را کرده ای و گندم بیشتری خریداری کرده و به منزل من آورده ای. لذا حضرت دستور می دهند تمام گندم ها را بین مردم پخش کنید و تا زمانیکه مشکل گندم برطرف نشده است حق ندارید برای منزل من گندم بخرید، حالا ما مردم، در زمان مشکلات چگونه عمل می کنیم ؟؟؟!!!!

وی در ادامه با اشاره به اقدامات حضرت آقا در زمینه حل مشکلات اقتصادی گفت: حضرت آقا در باره مسائل اقتصادی 17 سال پیش 10 اردیبهشت80 ،فرمان 8 ماده را بیان فرمودند،که متاسفانه دولت ها و مجالس مختلف و قوه قضائیه در طی این سالها عوض شدند؛ آمدند و رفتند اما هیچکدام اقدامی انجام ندادند.

9سال پیش فرمودند اقتصاد ما پاشنه آشیل ماست لذا این اقتصاد را مقاومتی کنیم، اما متاسفانه از سوی مسئولین اقدامی در این زمینه صورت نگرفت و نتوانستند کاری در این زمینه انجام دهند لذا نام اقتصاد مقاومتی را به اقتصاد ریاضتی تغییر دادند.

امیدوار در ادامه با اشاره به منابع طبیعی ایران گفت: ایران کشور پولداری است یک درصد مردم جهان ایرانی است اما 4درصد منابع خدادادی در ایران است. پس چرا مردم در رفاه نیستند؟بانک جهانی اعلام می کند ایران ظرفیت زندگی 150میلیون نفر با رفاه نسبی را دارد. پس چرا این مشکلات اقتصادی وجود دارد؟ اینها نشان از عدم تدبیر مناسب و ضعیف بودن فرهنگ اقتصادی است. 

وی  با تکیه بر منشاء مشکلات اقتصادی و ضعف فرهنگ اقتصادی گفت: جامعه حزب اللهی و متدین چقدر در راستای اقتصاد مقاومتی اقدام کرده اند؟ متاسفانه حتی جامعه مذهبی نیز در این زمینه اقدام مناسبی انجام نداده است. جامعه مذهبی که حتی می تواند چای ایرانی مصرف نماید و به اقتصاد داخل کمک نماید از چای خارجی استفاده می کند و این یک نمونه کوچک از این اقدامات است. 

امیدوار در پایان با اشاره به وظیفه دیگر مردم در حل مشکلات اقتصادی کشور گفت: از دولت حمایت می کنیم زیرا براساس قانون اساسی دولت فرمانده میدان است. بانک، گمرک، وزارت صنعت و معدن و وزارت اقتصاد و ... دست دولت است که از طریق همین ها باید مشکلات حل شود. و از طرفی نیز نباید به عملیات روانی دشمن توجه نمود زیرا این عملیات روانی تاثیر بسیار زیادی در تغییر وضعیت اقتصادی جامعه دارد. و مردمی که در دفاع نظامی در مقابل دشمن به خوبی ایستادگی کردند در این جنگ نرم نیز باید استقامت نشان داده و تسلیم عملیات روانی دشمن نشوند. 



٢٣:١٩ - سه شنبه ٣ مهر ١٣٩٧    /    شماره : ٢٣٣    /    تعداد نمایش : ١٠٠٣



خروج




آمار بازدید

  • بازدید این صفحه : 420533

  • بازدید امروز : 171

  • کل بازدید : 996383

  • بازدیدکنندگان آنلاين : 2

اطلاعات تماس

  • آدرس: خیابان کوی نصر(گیشای سابق)-نبش فاضل شرقی-پلاک 19

  • تلفن: 88241491-88240932

  • نمابر: 88484803

  •                

صفحه اصلی|درباره ما|تماس با ما

.تمامی حقوق این سایت متعلق به مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام می باشد